Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Chili Con Carne er blandt de retter i verden, som er nemmest at fremstille. Der skal meget til, før man kommer galt af sted med tilberedning af Chili Con Carne. Derfor egner Chili Con Carne sig også som en slags ”begynder ret” – og skal der laves mad til mange mennesker, er Chili Con Carne også et stort hit. Chili Con Carne kan nemlig sagtens tilberedes i store mængder, uden at det går ud over kvaliteten. Faktisk vil det tvært imod forholde sig sådan, at jo større en portion Chili Con Carne du fremstiller, jo mere lækker og velsmagende bliver retten.

Samtidig vil du have den fordel, at du kan tilberede Chili Con Carne flere dage i forvejen. Den lækre ret har nemlig intet problem med at hvile i et døgns tid under tætsluttende låg på komfuret – eller op til flere dage i køleskabet. Så trækker smagsstofferne i retten nemlig ind i hinanden, og giver en dybere og mere nuanceret smag.

Dette gør Chili Con Carne velegnet til begivenheder så som studentergilder, house warmings eller andre større festlige lejligheder, hvor der forventes at komme et stort antal gæster. Chili Con Carne er også et hit ved gade- eller vej festen, eller som natmad til den runde fødselsdag.

Hvad skal jeg bruge til Chili Con Carne?

Samtidig kræver Chili Con Carne hverken de dyreste ingredienser eller særligt avanceret køkken udstyr i forbindelse med tilberedning. De råvarer, som skal bruges til Chili Con Carne, hører ikke til blandt de dyreste: Hakket oksekød, løg, dåsetomater, hvide bønner og kidney bønner på dåse, tomat puré og chili findes i de fleste supermarkeder, og vil ikke vælte dit budget. Til fremstilling af Chili Con Carne skal du blot bruge en god kniv, et spækkebræt, og en stor, tykbundet gryde.

Find den fulde Chili Con Carne opskrift på dk-kogebogen.dk