advertorial

Du kan måske klare dig derhjemme med nogle simple redskaber til at pudse og vaske dine vinduer.

Det er sådan noget med at finde en trappestige frem i haveskuret, og hvis du skal længere op nogle etager, så bruger du en almindelig stige, hvis du da ikke bare nøjes med at sidde i vindueskarmen og vaske vinduerne på begge sidder.

Allerede her bør en alarmklokke nok ringe, at man skulle få erfarne vinduespudsere ud til at klare arbejde, for selvom man tror, at man har styr på opgaven, så kan et barn komme til at skubbe en, eller man bliver forskrækket og falder ud – og så blev den forholdsvis simple opgave med livet som indsats.

Så tager du ellers en spand med noget vand og sæbe i, og den hægter du over skulderen, så du ikke skal bøje dig ned hver gang, du skal bruge nyt vand; med det til følge at din skulder bliver helt ødelagt.

Vinduespudserudstyr

Vinduespudseren har brug for ægte vinduespudserudstyr

Men som sådan kan man godt gennemføre arbejdet uden at have det rette vinduespudserudstyr, for man skal måske ikke vaske så mange vinduesruder, og det sker ikke så tit.

Men man tænker bagefter, hvor man er helt udmattet, hvordan en vinduespudser kan holde til det.

For det første er vedkommende udstyret til at klare den opgave, og man har erfaring til at vide, hvordan man griber alle typer af vinduespudseropgaver an.

Men det vigtigste er bestemt vinduespudserudstyret, for man kan nok have den gode teknik og vide, hvordan man tager fat på en opgave, men hvis man ikke redskaberne til at gøre det med, så kan det blive et langtrukkent arbejde – eller måske man slet ikke gennemført det.

Derfor kan en rigtig vinduespudser ikke klare sig, uden man gør brug af det gode vinduespudserudstyr, som det er muligt at få fat i.