Rigtig mange mobilselskaber kæmper om at få lov til at være serviceudbyder for din telefoni, og sådan har det set ud længe – blandt dem kan man finde Oister, som er et nyere skud på stammen overordnet set.

Før i tiden var der stadig flere mobileselskaber, specielt som mobiltelefoni er blevet udbredt, og så smartphones blev allemandseje, så kom der endnu flere selskaber til, og nogle af disse forsøger at at tilbyde flere fordele, der måske ikke bare knytter sig til selve det at bruge ens telefon – ligesom hos Oister.

Nogle selskaber er forduftet, andre har slået sig sammen, nogle har fået nye navne; der er er kommet selskaber til fra udlandet, så har fået en dansk afdeling og flere andre grunde endnu.

Det kan virke uoverskueligt, når man den dag i dag skal se et overblik over, hvor mange mobilselskaber, der findes på markedet i forhold til, hvor relativt få mennesker vi er i landet, når man sammenligner med andre lande.

Men sådan har vi altid haft det i Danmark, at vi vil helle stifte noget nyt end at slå os sammen med andre eller skifter over til nogle, når vi mener, vi har noget bedre at tilbyde end de andre – om dette så er med politiske partier eller mobilselskaber.

Derfor kan det være svært at vælge, hvad man skal benytte af mobilselskab eller skifte til, hvis man står i den situation.

Man kan måske finde en oversigt over, hvad de forskellige selskaber udbyder, samt hvad deres priser er, men det handler jo ofte også om nu om dage at finde et mobilselskab, som passer til ens behov.

Hvorfor skulle der ellers være så mange at vælge mellem?

Her er et godt bud, at Oister kan stå for at blive dit personlige mobilselskab og give dig de fordele, som du går og mangler.