Står du med en båd, som trænger til en kærlig hånd – eller skal din båd bare have et nyt lag lak, og vil du gerne betale dig fra at få arbejdet udført professionelt? Så kan du med fordel kontakte MJ Værft Augustenborg – dit lokale bådværksted på Als.

Find det bedste bådværksted på Als

MJ Værft Augustenborg råder over et stort og veludrustet værksted, hvor det er muligt at få udført alskens reparations og vedligeholdelses arbejde på både af alle størrelser og typer. Hos MJ Værft Augustenborg finder du desuden særdeles kompetente medarbejdere, som har mange års erfaring ud i det tekniske arbejde med både, her under reparation, vedligehold, og montering af nyt udstyr.

Trænger din båd således til en overhaling, kan du på MJ Værft Augustenborg’ værksted får foretaget bundmaling og omkalfatring, lakering af skrog og dæk, polering af metal dele (for eksempel krom eller messing) og andet arbejde, som er nødvendigt for at gøre din båd flot og fit for fight.

Du kan også få installeret ekstra udstyr så som ankerspil eller bovpropeller, bådvarme og køle anlæg, og så tilbyder MJ Værft Augustenborg også at renovere dit gamle, slidt teak træs dæk – eller skifte det ud med et helt nyt. MJ Værft Augustenborg kan reparere din båds motor, eller du kan vælge at få den udskiftet med en ny en af slagsen fra producenterne Volvo, Yanmar, Perkins, Lombardini og Suzuki.

Når du vælger at lade din båd reparere, renovere eller vedligeholde hos MJ Værft Augustenborg, er du sikret på et stykke vel udført arbejde. Uanset om din båd er en glasfiber jolle eller en antik træbåd, vil den blive behandlet med respekt og omsorg. Du kan således trygt overlade din båd i hænderne på de dygtige medarbejdere hos MJ Værft Augustenborg.

Læs mere, og book tid på værkstedet, på mj-vaerft.dk