Er du selvstændig erhvervsdrivende med en virksomhed af en vis størrelse – eventuelt i vækst? Så kan du hurtigt gå hen og få brug for juridisk hjælp. Og i den forbindelse kan du med fordel vælge Holst, Advokater.

Hvem er Holst, Advokater?

Holst, Advokater er et advokat partnerselskab med base i Århus og i København, og med rødder langt tilbage i den århusianske advokat verden. Holst, Advokater yder full service advokat hjælp samt enkelt ydelser til aktører inden for det danske erhvervs liv og har klienter inden for alle brancher og af alle størrelser.

Der ud over hjælper Holst, Advokater også privat personer og offentlige institutioner med advokat relaterede services – men fokus ligger dog stadig primært på erhvervs virksomhederne og den jura som er tilknyttet erhvervs livet. Holst, Advokater har eksisteret siden begyndelsen af det forrige århundrede og var i mange år under drift og ledelse af seniorpartner, Jørgen Holst. Holst, Advokater bestråber sig i sit virke på at videreføre de stolte advokat traditioner med kunden i fokus og under iagttagelse af god advokat etik og praksis.

Hvordan kan Holst, Advokater hjælpe mig og min virksomhed?

Hos Holst, Advokater finder du udelukkende dygtige advokater, advokat fuldmægtige og jura studerende som i samarbejde danner den succesfulde virksomhed. Sammen dækker de kompetente medarbejder alle områder inden for jura med deres særlige speciale områder og ekspertiser.

Du kan således få hjælp til alle juridiske områder inden for blandt andet selskabsret og erhvervsret, arbejdsret og ansættelsesret, miljø og planret, erstatning og forsikring, fast ejendom og entreprise, immaterialret samt markedsføringsret og konkurrenceret. Du kan desuden få hjælp til beregning af skatter og afgifter og juridisk assistance i forbindelse med virksomheds overdragelse.

Hvis du ønsker advokat bistand i forbindelse med en konkret sag, eller du ønsker en advokat med fast tilknytning til din virksomhed, kan du kontakte Holst, Advokater direkte via hjemmesiden https://www.holst-law.com/