Mange familier kan sagtens klare sig med en enkelt bil. Men for nogle familier gælder det at der skal stå to firhjulede køretøjer i garagen hvis hverdagen skal hænge sammen. Hvis begge forældre har fuldtids job, og ungerne går i skole eller daginstitution og samtidig har fritidsinteresser som skal passes, kan det hurtigt blive presset med kun én bil.

Derfor vælger mange familier at have to biler. Er du således på jagt efter bil nummer to til dig og din familie er du sikkert godt i gang med at udse dig netop den model du ønsker dig. En familiebil skal gerne være sikker på vejen, have en god brændstof økonomi, og samtidig være rimelig rummelig både når det gælder kabine og bagage rum.

Alle disse kriterier kan dog godt være lidt svært at opfylde hvis du leder efter en spritny bil og måske har et begrænset budget til bil køb. I Danmark er nye biler nemlig helt utroligt dyre hvilket skyldes de høje afgifter som puster priserne op i et ganske urimeligt leje.

For at købe ny bil her til lands skal man således enten have den helt store tegnebog frem, eller optage et dyrt bil lån. Og som familiemenneske har du sandsynligvis bedre ting at bruge penge på end månedlige afdrag.

Køb brugt – det betaler sig

Du behøver dog ikke fortvivle eller gå på kompromis med dine krav til den nye bil. Du kan nemlig vælge at købe en brugt model i stedet for en fabriksny en af slagsen.

Med en brugt bil får du meget mere bil for pengene. Du kan vælge en større eller mere luksuriøs model for det samme beløb idet brugte biler kan erhverves formedelst en brøkdel af deres nypris. Og din nye brugte bil vil med sikkerhed være i god stand hvis du køber den gennem en autoriseret brugtvogns forhandler på Biltorvet.dk