Måske forbinder du ordet ”brugt bil” med en gammel spand eller med et sminket lig, som måske nok ser pæn ud på overfladen, men som vil falde fra hinanden få uger efter købet. Og måske forbinder du en brugtvogns forhandler med en gnækkende svindler i et dårligt siddende jakkesæt, som vil forsøge at prakke dig oven for nævnte spande eller lig på med sine velsmurte overtalelsesevner.

Men dette er temmeligt forældede fordomme om såvel brugte biler som forhandlere af disse. Her i 2019 er der meget stor konkurrence på brugtvogns markedet, som i øvrigt bugner af velholdte og velkørende brugte biler af nyere dato. Dette betyder, at en brugtvogns forhandler ikke kan tillade sig at svindle eller bedrage – gjorde han det, ville kunderne hurtigt finde et andet sted at handle!

Der imod handler det om at give sælger af en brugt bil så fair en vurdering og så rimelig en pris for den brugte bil, og dernæst prissætte denne, således at pris og kvalitet står mål med hinanden. Og derfor vil du altid kunne finde en brugt bil af nyere dato – af top kvalitet og til en brøkdel af bilens nypris – hos en autoriseret brugtvogns forhandler.

Hvor finder jeg de bedste brugte biler i Danmark?

Det er ret vigtigt, at du går efter de autoriserede forhandlere, når du søger brugt bil. På den måde kan du være sikker på, at bilen holder en vis standard, og at du dermed får mest muligt bil for pengene. Hvis du ikke orker at skulle trawle samtlige bilforhandleres websites igennem for at se hvad de har stående af brugte biler til salg, kan du med fordel benytte den online portal Biltorvet.dk. Her finder du alle aktuelle annoncer for gode, brugte biler online fra Danmarks mest velansete forhandlere – læs mere på biltorvet.dk