Flytter du fra by til by vil du automatisk blive tildelt en ny læge ved den offentlige sygesikrings foranstaltning. Denne læges kontaktoplysninger vil fremgå af det gule sygesikringskort som du får tilsendt med posten.

Anderledes forholder det sig med din nye tandlæge. Her skal du selv ud og finde en klinik. Og her bør du se dig godt for.

Hvilken tandlægeklinik skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge en tandlægeklinik bør du altid gå efter en klinik med et solidt renommé. En veletableret tandlægeklinik, som har betjent klienter igennem mange år, vil med stor sandsynlighed kunne imødekomme dine behov.

Det er en god idé at vælge en klinik af en vis størrelse hvis du vil være sikker på altid at kunne få en tid. Og så gør det selvfølgelig ikke noget hvis klinikken ligger centralt.

Gå trygt til tandlæge i århus

Hvis Århus, også kendt som Smilets By, er din nye hjemstavn, kan du med fordel vælge Tandlægerne på Stjernepladsen som din faste tandlægeklinik.

Tandlægerne på Stjernepladsen har igennem årtier hjulpet glade og tilfredse århusianske klienter med at bevare eller genvinde deres smukke smil – og de dygtige tandlæge vil med sikkerhed også kunne hjælpe dig. Når du besøger Tandlægerne på Stjernepladsen en til to gange om året kan du være sikker på at såvel undersøgelse som behandling bliver udført med allerstørste grundighed.

Tandlægerne på Stjernepladsen er befolket med dygtige og kompetente personaler i form af veluddannede tandplejere, tandlæger og klinik assistenter. I den hyggelige klinik finder du desuden noget af de mest moderne udstyr til undersøgelse og tandbehandling. Og du kan være helt sikker på at de kompetente behandlere er helt up to date med anvendelsen af dette.

Du kan få yderligere information om Tandlægerne på Stjernepladsen, og booke tid til din første tandbehandling, på stjerneklinik.dk