I Danmark er nye biler utroligt dyre i anskaffelse – især biler som tilhører den såkaldte luksusklasse. Når en bil bliver eksponentielt dyrere at købe jo mere eksklusive de er skyldes det registrerings afgiften som lægges oven på bilens reelle nypris. Denne udregnes nemlig på baggrund af prisen på bilen, og vil derfor pumpe en i forvejen høj pris op i et leje hvor de færreste kan være med. Og derfor vælger mange at flexlease hvis de gerne vil trille rundt i en bil der er lidt sjovere end gennemsnittet.

Hvorfor skal jeg flexlease min bil?

Det er smart at flexlease hvis du gerne vil køre rundt i en af de helt fede luksus biler, men aldrig ville kunne få råd til at købe sådan én – eller blot lease den på almindelige vilkår. Flexleasing modellen egner sig nemlig særdeles godt til leasing af luksus biler fra de eksklusive mærker som for eksempel Lamborghini, Audi, Maserati, Ferrari, Porsche, BMW, Mercedes og lignende. På disse biler er registrerings afgiften nemlig særligt høj idet prisen på bil modeller fra disse mærker generelt er temmelig pebret.

Når du vælger at flexlease din luksus bil frem for at købe den eller lease den efter normale standarder vil du kunne fordele den høje registrerings afgift ud over den periode hvor du benytter bilen, og dermed slippe for den høje engangs udgift. Og så er aftalen ikke mere bindende end at du til hver en tid kan trække dig ud igen uden at skulle hænge på et dyrt bil lån.

Hvor kan jeg flexlease luksus biler?

Hvis du synes at ideen om at flexlease din næste bil lyder tillokkende kan du med fordel tage kontakt til det danske leasing selskab SpecialCars. SpecialCars har specialiseret sig inden for flexleasing af dyre biler som ellers vil koste spidsen af en jetjager hvis man skal købe dem fra nye hos en forhandler. Se hele udvalget på specialcars.dk.