Har du et lille og blødt kæledyr? Som fortjener al din kærlighed og det bedste foder og tilbehør til sit bur? Der findes utroligt meget udstyr til både kaniner og små gnavere som marsvin og hamstre. Overvejer du at få dig en kanin eller gnaver? Eller har du allerede en, som fortjener at blive forkælet lidt? Læs med her, og få nogle must-haves til dit sødeste kæledyr!

3 must-haves til kaniner og gnavere

Din kanin eller din gnaver fortjener det allerbedste. Det er ikke kun foder, der gør dem glade og tilfredse i hverdagen. Det er også lækkert tilbehør, som kan sættes på deres bur eller som kan aktivere dem i hverdagen. 3 must-haves til din pelsklædte ven er:

1. A home is where the heart is! – Din lille ven fortjener selvfølgelig et fint hus, som han eller hun kan putte i om natten. Har du flere kaniner eller gnavere i et bur, bør du investere i et hus, hvor der er plads til dem begge.

2. En tunnel er lig med sjov og leg! Men den er også super hyggelig bare at ligge og hygge inde i. 

3. Din bedste ven skal da med overalt! Derfor bør du også investere i en transportkasse, så du kan have din kanin eller marsvin med på farten. 

Her kan du shoppe tilbehør til kaniner og gnavere

Dyreverdenen er en online butik, hvor du kan shoppe foder, snacks, tilbehør, legetøj mm. til et væld af forskellige kæledyr heriblandt kaniner og gnavere. Her finder du alt, hvad du har brug for, når du skal investere i de nødvendige ting til dit nye kæledyr. Eller til når du skal købe fine forkælelser til din bedste ven – måske en fin fødselsdagsgave til din kanin eller en flot julegave til dit søde marsvin. 

Se hele udvalget på: https://dyreverdenen.dk/