editorial

Når man gennemgribende renoverer sin bolig, er det naturligt at overveje, om nogle af rummene også skal have nye døre. Det kan fx være entrédøren, hoveddøren eller en af de andre døre i huset. Dørene har stor betydning for helhedsindtrykket i et rum – og for indretningen som helhed.

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvad du skal tænke over, inden du køber nye døre, og hvor du kan købe dem. Vi anbefaler i øvrigt https://klarfonster.se/dorrar til dig, der har besluttet dig for at handle. De fremstiller dørene på mål på deres egen fabrik i Estland, og de tilbyder desuden prismatch og ti års garanti.

Materiale, stil og farve

Inden du beslutter dig for nye døre, er det en god ide at overveje materialet, stilen og farven. Skal de være trædøre? Eller måske i metal? Og skal de have glasindsatser eller være helt lukkede? Samtidig skal du tænke over, om dørene skal passe ind i den øvrige stil og farvesætning i huset – eller måske være noget helt anderledes for at give et frisk pust til boligen.

Dörrar

Sikkerhed – et essentielt element

Samtidig er det naturligvis vigtigt at tage sikkerheden i betragtning. Skal dørene kunne holde uvedkommende ude? Eller skal de kunne beskytte mod brand? Måske endda begge dele? Det er noget, du skal overveje nøje, inden du vælger nye døre.

Klarfonster.se tilbyder sikkerhedsdøre med tre låsepunkter, som lever op til de internationale brand- og indbrudskrav, samtidig med at de er nogle af markedets mest støjsvage døre. Det betyder, at du kan føle dig tryg i din bolig – uanset om det er, fordi du gerne vil undgå indbrud, eller hvis du bor tæt på en travl vej og ønsker nogle døre, der kan isolere støjen fra omverdenen.

Fremstillet på mål og med prismatch

Hos klarfonster.se er alle dørene fremstillet på mål – netop fordi standardmålene ikke altid passer perfekt ind i en given boligindretning. Og så får du både prismatch og 10 års garanti.