advertorial

Hvis man har en scooter og alle drengene også ejer en scooter, så vil man gerne have sin egen knallert til at stå lidt ud fra det andres, det kan man gøre på mange måder.

Hvis man er i tvivl om hvordan man skal gejle sin knallert, så skal du ikke lede meget længere end at læse teksten her, vi kommer nemlig med forskellige bud på hvordan man kan gejle sin scooter til at se sej ud. Læs med her og find ud af mere.

Knallertlakering

Bar styr

Hvis man vil have sin knallert til at se mere street ud kan man for eksempel få monteret et barstyr på sin knallert. Et bar styr er ligesom et BMX styr, men bare en special lavet til en knallert. Man kan få et barstyr i mange forskellige farver, men det er op til dig at vælge hvilken farve du syntes der ser bedst ud. Et Carbon styr er i hvert fald ikke et dårligt valg.

Led Lys

Hvis man vil have knallerten til at udstråle lidt ekstra vildhed, så kan man få installeret LED lys under sin knallert, eller alle andre steder hvor man syntes det er cool. Det er dog på eget ansvar at have LED lys på sin knallert, da man skal være forsigtig for ikke at bryde loven i dette område.

Lakering af din knallert

Til sidst kan man jo give den et flot finish ved at lakere sin knallert, så den får en fed farve og er med til at gøre den sejere end de andres. For at finde en der kan hjælpe med dette, så kan man jo for eksempel søge på “Knallertlakering i Kalundborg” og så vil der være en masse muligheder for dig. Du kan lave lidt research, for at sikre dig, at du finder en der kan udføre en lakering ordentligt.