advertorial

At købe julegaver til sine medarbejdere kan altid være lidt svært. Du vil jo gerne give dem noget, som de vil blive glade for. Omvendt gider du jo nok heller ikke at bruge tid på at udvælge gaverne individuelt til dem – eller bare at skulle bruge for meget tid på at vælge dem. 

Heldigvis findes der en smart løsning på det, så du kan vælge de bedste firmajulegaver til medarbejdere. Det er nemlig ved, at du giver dem et gavekort til et firma som julefabrikken.dk. Der kan de selv vælge mellem en række forskellige former for julegaver. Alle af meget høj kvalitet lige meget hvad dit budget er. Det vil derfor være en oplagt mulighed for dig, så du både kan slippe rimelig nemt om det med at købe julegaver, men også sikre dig, at dine medarbejdere får noget, som de rent faktisk kan bruge. 

image

Er det ikke lidt kedeligt at give et gavekort?

Måske synes du ikke lige, at det er dig at give et gavekort. Er det ikke en lidt kedelig gave? Det kan man måske mene, men på et sted som julefabrikken.dk er der mulighed for, at dine medarbejdere kan veksle gavekortet til en lang række forskellige former for gaver. Dermed vil det være nemt for dem at finde noget, som lige er noget for dem. 

På julefabrikken.dk kan de for eksempel vælge mellem et stort udvalg af udstyr til køkkenet. Det kan være tallerkner og kopper fra Royal Copenhagen, Georg Jensen skåle og en pakke med både elkedel, håndmixer og smoothieblender. 

Er de ikke så interesserede i at købe udstyr til køkkenet, men er mere gadget orienterede, kan de for eksempel bruge gavekortet til in ear headphones, en Marshall højttaler eller Marshall headphones. Som du kan se, vil det altså være muligt for dem at finde noget, de godt kan lide, lige meget hvad de er til.