Og faktisk gør du ikke bare naturen og miljøet en tjeneste ved at købe en batterilader fra Batteribyen.dk, hvis vi nu lige skulle pege dig i retning af et sted, så du ikke skal spørge efter det, men kan komme i gang med det samme – det kommer også DIG til gode!

Og hvordan kan det så være?

Det er egentlig ganske simpelthen og ligger jo lidt i, at når noget kan genoplades, så skal man ikke hen at købe nye ting, hver gang man løber tør for noget, og dette gælder jo også med batterier.

For selvom man er den bedste til at affaldssortere og bortskaffe batterierne på den helt korrekte måde, så er det stadig til gene og ulempe for ikke bare dem, der skal destruere dem og omdanne dem, men det rammer uanset hvad stadig miljøet minimalt.

Desuden får batteriproducenterne også en undskyldning for at fortsætte med at lave engangsbatterier.

Så når du vælger at købe genopladelige batterier, der skal bruges på en batterilader, så sparer du ikke alene penge ved ikke konstant at skulle have udgifter til batterier, men du gavner også miljøet på længere sigt.

Vi kan næsten høre for os, hvad du i den forbindelse tænker med påmindelser for os om, hvordan verden hænger sammen nu om dage stadigvæk: ikke alle batterier kan jo købes som genopladelige batterier, og selv hvis de kan fås som genopladelige batterier, så passer de måske ikke til ens lader, hvorfor man skal have fat i flere.

For det første kan det stadig svare sig i længden, hvis man skal have flere ladere, end at man skal købe engangsbatterier hver gang.

Det er da klart, at ikke alle batterier kan genoplades, men hvis man forsøger udelukkende at anskaffe sig den slags og boykotte engangsbatterierne, så viser vi også producenterne, at vi ikke vil gå i den retning, men have de batterier, man kan genoplade.