Et trægulv er som hovedregel et nærmest uvurderligt aktiv for et hvert hjem. Træ er uden tvivl det mest velegnede materiale til gulv belægning i private boliger som findes. Uanset om du bor i en lille beskeden lejlighed eller i et stort flot hus sætter du helt sikkert pris på at kunne gå barfodet rundt i dit eget hem. Og den oplevelse er altså bare mere behagelig på et lækkert trægulv.

Træværk er et levende og organisk materiale hvilket tydeligt kan mærkes når man tager skoene af og betræder gulvet i bare tæer eller i strømpesokker. Ingen anden type gulv vil på samme måde føles både fast og eftergivende.

Et trægulv giver samtidig en behagelig akustik i stuer og værelser og føjer rent visuelt en hyggelig og hjemlig atmosfære til rummene. Dette selvfølgelig forudsat at træværket er intakt og velholdt, og ikke beskadiget eller slidt og trist i overfladen.

Få genoprettet det smukke trægulv med professionel gulvservice

Er dit trægulv mat og kedelig i overfladen, eller har det lidt skade efter en oversvømmelse eller lignende, er du sikkert fristet til at lade det udskifte. Men her bør du tænke dig om en ekstra gang.

Det er ikke sikkert at det er nødvendigt at anlægge nyt trægulv eller helt at skrotte trægulvet til fordel for en anden gulv type. Begge dele er dyre og tidskrævende løsninger i forhold til gulvservice. Med professionel gulvservice kan du ved hjælp af en gulvafslibning eller en gulvafhøvling genskabe den smukke og ensartede overflade i dit trægulv.

Lader du en professionel gulvmand forestå gulvservice i dit hjem er du garanteret det optimale resultat. Dette gælder uanset om der er brug for afhøvling af gulve eller afslibning af gulve – og med en lækker efterbehandling kan dit slidte eller beskadigede trægulv med stor sandsynlighed komme til at stå som nyt igen.

Læs mere på gulvafslibning-priser.dk