Er dine medarbejdere på vej tilbage på kontoret, og har du planer om at arrangere en rigtig ryste sammen tur så snart det kan lade sig gøre? Så bør du overveje at afholde et team building event på Sonnerupgaard Gods.

Hvad kan Sonnerupgaard Gods tilbyde min virksomhed?

Uanset om der er tale om en enkelt afdeling der skal af sted, eller om hele firmaet gerne vil have løftet hold ånden på et morsomt firma arrangement, kan Sonnerupgaard Gods hjælpe.

Sonnerupgaard Gods kan tilbyde en lang række spændende, sjove og udfordrende aktiviteter som kan hjælpe jer med at lære hinanden at kende som kolleger og samarbejdspartnere på en helt ny måde.

Sonnerupgaard Gods har udviklet en lang række opgaver som skal løses, og som kun kan løses i fællesskab. Prøv for eksempel Den Rullende Labyrint – et spil som du formodentlig kender fra din barndom, men i stor version. Den Rullende Labyrint er en kæmpe udfordring for evnen til at koordinere i fællesskab og kan faktisk kun løses gennem et stærkt samarbejde. Med Europa kortet sættes din og dine kollegers geografiske og historiske viden på prøve – og i Kuglegraven kan I lege som I husker det fra barndommen.

Af udendørs team building aktiviteter kan nævnes Tårnkonstruktion, Plankebro/Jorden Er Giftig, og Desarmering af bombe med bind for øjnene (der er naturligvis tale om attrapper).

Hold fest og overnat på Sonnerupgaard Gods

Efter selve arrangementet er det muligt at afslutte løjerne med et brag af en fest hvor deltagerne kan nyde lækker mad, vin og drinks fra festlokalernes bar. Sonnerupgaard Gods forestår såvel bespisning som betjening med serverings personale og bartendere hele natten. Og så kan du indlogere dine gæster på de til godset hørende værelser, så ingen behøver at skulle bekymre sig om hjemtransport.

Du kan læse mere om firma arrangementer på Sonnerupgaard Gods på sonnerupgaard.dk.