Flexleasing er det mest ideelle valg for dig som gerne vil køre rundt i en stor og lækker bil. Da registreringsafgiften er dyr i Danmark, kan det være svært at finde penge til at køre rundt i de helt store luksusbiler. Da bilerne også tager en del penge pr. kilometer man kører, vil det også være en dårlig forretning for mange at købe store biler. Her kan du med fordel vælge Flexleasing. Ved at vælge Flexleasing slipper du for at betal 150 % i registreringsafgift, når du henter en bil hjem fra Tyskland eller udlandet. Her kan du nøjes med at betale 0,5 – 2 % af registreringsafgiften om måneden. Det kan både være smart og fleksibelt i forhold til din økonomi, men også i forhold til din frihed til at skifte bil. 

Hvad skal du betale om måneden ved Flexleasing?

Fordelen ved at vælge Flexleasing, er at du undgår at skulle betale hele registreringsafgiften på én gang. I stedet kan du betale registreringsafgiften i månedlige rater. Her skal du på forhånd afgøre hvilken periode du ønsker at køre rundt i bilen på. Vælger du at kortidslease bilen i 0 – 3 måneder, skal du kun betale 2 % af registreringsafgiften om måneden. Vælger du en periode på 3 – 36 måneder, kan du slippe med at betale 1 % af registreringsafgiften om måneden. Vælger du af køre rundt i bilen i længere end 36 måneder, bliver det kun 0,5 % af registreringsafgiften om måneden. Det bliver dermed en billigere måde at kunne komme til at køre rundt i større biler på.

Flexleasing er derfor ideelt for dig, som går og drømmer om en større luksusbil på danske nummerplader. Er du blevet nysgerrig på eller interesseret i at læse nærmere om Flexleasing? Så er der meget mere du bør vide om Flexleasing og dine muligheder. Du kan du med fordel læse mere hos ZWAP. Her finder du svar på alt om Flexleasing.