En gulvafslibning kan være aktuel for dig som har trægulve. Trægulve kan nemlig slibes, når de er ved at være trætte og slidte at se på. Det kan være en fordel, da man ikke skal til at skifte gulvet. Det vil også blive en dyrere fornøjelse at skulle til at skifte hele gulvet.

Trægulve har det med at få skrammer og mærker med årene. Det kommer helt naturligt ved dagligt brug. Det kan særligt være i område hvor trægulvet er ekstra udsat. Det vil være under spisebordet, når spisebordsstolene bliver trukket frem og tilbage. Det kan også komme hurtigere, hvis du har kæledyr som en hund eller kat. Her kan en gulvafslibning have en effektiv virkning på at fjerne mærker og ridser fra trægulvets overflade.

Sådan foregår en gulvafslibning

En gulvafslibning foregår typisk over 2 eller 3 trin. Her starter man som udgangspunkt med at slibe trægulvet i grove træk. På denne måde får man jævnet trægulvet, hvis der er ridser, hakker eller skavanker. Herefter laver du en finere gulvafslibning med 2 mm sandpapir. Det giver en pæn og jævn overflade som var det et nyt trægulv.

For at afrunde gulvafslibningen kan du vælge at give trægulvet en overfladebehandling. En overfladebehandling kan f.eks. være en lakering. En lakering beskytter trægulvets overflade mod væsker og nye mærker. Derudover kan det give et flot visuelt udtryk.

Du kan som udgangspunkt vælge enten at slibe gulvet selv eller hyre en professionel gulvsliber til opgaven. Her vælger langt de fleste at hyre en professionel gulvmand, da man ønsker et fint resultat, som man kan nyde godt af i mange år frem.

Find den rette gulvmand til en professionel gulvafslibning

Hvis du er i markedet for at finde en professionel gulvmand til at udføre en gulvafslibning, er det en god ide at undersøge dine muligheder. Der kan være forskel på kvaliteten og prisen for at udføre det samme arbejde.

Her kan du med fordel kontakte ncgulve.dk, hvis du ønsker en af de bedste fagfolk til at udføre en professionel og prisbillig gulvafslibning.