advertorial

Der er mange, der vil elske at have et badekar på deres badeværelse. Et badekar er noget helt specielt at have, særligt hvis du elsker at forkæle dig selv i hverdagen med et dejligt karbad. Hvis du har et badekar, som du synes, der ser lidt slidt ud, så kan du overveje at få den renoveret. Læs med om dine muligheder med renovering af badekar i dette indlæg.

 

image

 

Det gør rengøringen nemmere for dig

Hvis du har et gammelt badekar, der har set bedre dage, så kan re-emaljering af badekarret gøre en stor forskel. Det kan gøre rengøringen af badekarret meget nemmere for dig, fordi du ikke skal stå og skure i længere tid for at få svamp eller kalk af dit badekar. Kalk er desværre uundgåeligt, men det kan holdes nede. Hvis dit badekar er slemt plaget af kalk, så kan re-emaljering få fjernet alt, fordi emaljen bliver erstattet med en ny.

 

Det er billigere for dig

Det er billigere at få re-emaljeret dit badekar end at købe et nyt badekar. Hvis du er på et budget og leder efter måder at spare pengene på i forbindelse renovering af dit badeværelse, er re-emaljering den perfekte løsning. Det kan også gøres relativt hurtigt, så du skal ikke ud og finde et ekstra-badeværelse at låne for en periode.

Processen med at re-emaljere et badekar er ret enkel. Man skal bruge noget til at slibe den gamle emalje ned med, hvorefter der kan påføres ny emaljemaling. Det er ikke som at male din væg – det kræver professionelle om at udføre.

 

Det gør badekarret helt nyt at se på

Når dit badekar er blevet renoveret, vil det se så godt som nyt ud. Du kan også vælge mellem en række farver, der passer til dit badeværelsesdesign. Badekar er typisk hvide, hvor du kan vælge en ny farve til dit badekar, når du skal have malet en ny emalje. Det kan f.eks. være grå, lyserød, eller en anden farve, der kunne være pænt ude på dit badeværelse.