I ethvert hjem, kontormiljø eller forretning kan de helt rette lamper gør en verden til forskel. De kan være med til at åbne et rum op, de kan udsmykke, de kan være med til at skabe en bestemt stemning og de kan gøre rum mere indbydende. Men hvordan vælger man sine næste lamper? Der er mange forskellige ting, man kan tage højde for – herunder er nogle af de punkter, man kan overveje, når der skal findes nye lamper.

Hvordan vælger man sin næste lampe? 

Når man skal finde lamper, kan man vælge ud fra en række forskellige ting. For det første kan man vælge ud fra, hvor man skal bruge dem. Er du f.eks. på udkig efter lamper til kontoret, stuen, køkkenet eller skal det være lamper til en virksomheds reception eller et konferencelokale? Alt afhængig af hvilket rum der er tale om, skal lamperne ofte lyse et rum mere eller mindre op.

Når lamper skal vælges kan man også forholde sig til, hvilken funktion lamperne skal have. Skal de eksempelvis give et godt arbejdslys? Skal de være med til at skabe en hyggelig stemning eller skal de være mere skulpturelle og i højere grad dekorere rummet? 

Det kan også være, at du har en præference ift. et bestemt design, som du har forelsket dig i, og som du foretrækker i din indretning. Luceplan lamper et er godt eksempel på tidløse lamper, hvor der er kræset for detaljerne, så man ender med smukke og dekorative lamper derhjemme.

Luceplan lamper

Kigger man på udvalget af Luceplan lamper, så finder man både større og mindre pendeller, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Deres pendeller er især glimrende lyskilder, som alle har et kompromisløst design. Du kan derfor være sikker på at få lamper, som lyser ethvert rum op – både når det kommer til lys og design. Oplev, hvordan deres lamper vil gøre en forskel i din indretning.