Er stenhuggere kun nyttige, når nogle dør?

Svaret må være nej. En stenhugger kan nemlig så meget, meget mere. Mange tror, når de kører forbi en stenhugger, at jamen han eller hun må da bare lave sten til gravsted. Og der gør de skam også – men de laver også så meget mere end det.

For eksempel kan sten laves om til både trapper og borde-bænke sæt, ja der er faktisk ikke det, du ikke kan lave med en granitsten, hvis du ved, hvordan det lige skal gøres. Et godt eksempel på en smuk stenhugning kunne være borde-bænkesættet, som egentlig bare ligner et normalt borde-bænke sæt bare i flot granitsten. Smukt til en stor have eller en udendørs restaurant. 

Tag nu for eksempel bare en stenhuggeri i Sindal. Du ved ikke, hvad de har, hvis du ikke går ind og tjekker deres forretning ud. Her vil du nok blive overrasket over, hvad de har i gemmerne, og ikke mindst hvad de kan hugge ud for dig. 

Men hvordan finder jeg den rette stenhugger?

En god idé kan være at undersøge markedet først. Nogle er måske lidt bedre til enten borde-bænke sættet, eller nogle er måske bedre til noget helt tredje. Udover at det er smart at tage hen og besøge den enkelte stenhugger, kan du også danne dig et fremragende billede af stenhuggeren, hvis du går ind på Trustpilot. 

Derinde vil du få et godt billede af, hvordan stenhuggeren er set fra et objektivt synspunkt og dermed også hvordan de lever op til deres standarder. Det er altid godt at få at vide, hvordan det hele hænger sammen set i andres opgaver og måske høre om andres oplevelser med den pågældende stenhugger.

Dernæst kan du også læse dig lidt frem til deres erfaring, og hvad de har udført af stenhugger arbejde før i tiden.