Er du i gang med et større stil skifte – og har du i den anledning investeret i en ny garderobe, anlagt en ny, spændende frisure, og fået ny makeup til dit sminkebord? Så bør du overveje, om ikke det samtidig er på tide at skifte din vante parfume ud med en ny.

Hvordan vælger jeg en ny parfume?

Har du været vant til den samme duft i mange år, og er din parfume nærmest gået hen og blevet en del af dit varemærke? Så kan det godt være rigtig svært at skifte. Du har muligvis svært ved at se dig selv som den nye person uden den gamle duft. Men her skal du tænke på, at lugtesansen – om end temmelig undervurderet – er den sans, som vi mennesker bruger allermest, når vi skal danne et indtryk af andre mennesker. Du kender sikkert fornemmelsen af uvilkårligt at vige tilbage for en alt for tung eller stærk parfume, eller en decideret stank af dårlig kropslugt. Og uden at vide af det, har du allerede fældet en dom over den person, som udsender denne lugt.

Derfor er et vigtigt, at din nye parfume spiller sammen med den personlighed, du ønsker at udtrykke gennem din ydre fremtoning. Er dit outfit enkelt og business like, er det nok ikke den mest eksotiske og hypnotiserende duft, du skal vælge – her kan du sagtens gå efter en enkel og let duft med diskrete noter af hvid musk, som understreger forretningskvinden i dig. Og lægger du dig efter Flower Power eller boheme stilen, kan du med fordel vælge en duft som leder tankerne hen på halvfjerdsernes hippier, for eksempel en duft med patchouli eller ylang ylang noter i toppen.

Køb parfumer online

Når du har fundet den perfekte parfume, som komplettere din outfit, kan du købe den billigt online på sephora.dk