Hvis du har en bolig der trænger til en kærlig hånd. Det kan være dit køkken som tydelig bære præg af at der er der blevet lavet mange gode og lækre måltider de sidste par årtier. Det kan også være at dit badeværelse stammer fra den gang at man ikke havde varmt vand indlagt.

Til begge opgaver er det muligt at låne penge til renovering. Det kan være et lån i banken, men det er også muligt at låne penge online eller i butikken, hvor du køber materialerne. Om den ene eller anden løsning er den bedste beror ofte på en individuel vurdering. 

Få flere tilbud

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning er det en god ide at undersøge de forskellige muligheder. Der findes gode hjemmesider som gennemgår de forskellige lånemuligheder. Der kan være mange penge at spare ved at gøre sit hjemmearbejde godt og både renovering af badeværelser og køkkener kan løbe op i mange tusinde kr. 

Især online er det nemt og hurtigt at lave en låneansøgning og derfor bør du sende mindst 3 forskellige ansøgninger afsted og finde det af tilbudende der er bedst. Husk at søge lån der er sammenlignelige. Det er især ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksom på når du sammenligner.

Læg et fornuftigt budget

Inden du sender en eneste låneansøgning, er det en god ide at starte med at få et overblik over din økonomi og du bør lægge et budget. Ved at gøre det, vil du finde ud af hvad du i princippet kan tilbagebetale hver måned. Du bør dog være opmærksom på, at du ikke skal lægge et alt for stramt budget. Der er ikke mange mennesker, der trives med at have et budget der er så stramt, at der ikke er råd til en kop kaffe sammen med ens venner.