advertorial

Hvis du gerne vil spare penge, når du køber en ny dør, er det en god ide, at du selv måler op til den, og at du selv monterer den. Det er nemlig et af de steder, hvor der er rigtig mange penge for dig at spare. Det vil derfor være oplagt for dig, at du gør det. Og det er faktisk ikke særlig svært for dig at gøre. Du kan for eksempel finde en god guide hos klarwindows.co.uk. Dermed kan du nemt komme i gang med at måle op, så du kan få bestilt din nye dør. 

Når du skal måle op til en ny dør, er det vigtigt, at du måler på ydersiden af døråbningen. Dermed får du det mest korrekte mål. Mål flere forskellige steder og flere gange hvert sted, så du er sikker på, at du har de rigtige mål. Når du har fundet frem til hulmålet, skal du trække 2-2,5 cm fra det. Dermed får du målet på selve døren. De sidste 2-2,5 cm bliver fyldt ud af fugemasse, når du sætter døren i. 

Sådan monterer du din dør

Når du har modtaget din dør fra klarwindows.co.uk, skal du selvfølgelig i gang med at montere den. Det er også nemt for dig at gøre, også selvom du ikke har så stor erfaring med at udføre håndværksarbejde. 

Når du monterer, er det først og fremmest vigtigt, at du får isoleret ordentligt omkring døren. Gør du ikke det, vil kulden kunne sive ind, og det vil blæse ind på kolde dage. Det vil i det tilfælde selvsagt ikke være et gør-det-selv projekt, som du bliver stolt af. 

Får du isoleret ordentligt, vil du dog kunne glæde dig over den nye dør i mange år fremover. Hos klarwindows.co.uk giver de altid 10 års garanti på deres døre. Det siger noget om, hvor høj kvaliteten på dem er.