advertorial

Spar penge, men vær opmærksom ved køb af en brugt bil. Du kan få gode brugte biler i Køge og gøre en god handel, hvis du er på de kanter.

Du kan få en hel masse bil for pengene, hvis du køber en brugt bil frem for en helt sprit ny bil, der ikke har rullet mere end nogle få meter under transporten til forhandleren. Måske kan det ligefrem bring en drømmebil inden for rækkevidde – eller måske i det det hele taget bare gøre det muligt for dig at få råd til en bil i det hele taget.

Det er ikke alle, der bryder sig om tanken om, at andre har ejet bilen før de har, andre foretrækker at købe helt nye biler for at få adgang til de allernyeste modeller, som måske ikke findes som brugt endnu. Atter andre er måske slet og ret nervøse ved at købe brugte biler. Brugtvognsforhandlere er nogle af dem, som har et meget dårligt image i forhold til troværdighed.

Brugte biler Køge

Hav øjnene med dig, når du køber brugt bil

Selvom de stakkels brugtvognsforhandlere slet ikke er så slemme, som de har ry for, så skal man under alle omstændigheder have øjnene med sig når man køber en brugt bil. Du skal naturligvis for set bilens fysiske tilstand godt igennem – er der rust, hvordan ser motoren og andre bevægelige dele ud. Du skal selvfølgelig også forholde dig til alder og kilometerstand og tjek om services er overholdt.

Se også på papirerne – hvad siger seneste synsrapport, er der gammel ubetalt gæld i bilen, som du kan komme til at hænge på ? Der sidste kan du tjekke via internettet hvis du har nummerpladen. Det er vigtigt, fordi gæld med pant i bilen ikke følger ejeren, som måske er den der i sin tid optog gælden, men bilen, som er stillet som pant, hvis han ikke betaler.